Wijziging aan de GRB-raadpleegdienst

- toegevoegd door Informatie Vlaanderen
kadastralisatie-tandwielen

Vanaf 12 maart worden de entiteiten Mkv (Lokaal referentiepunt) en Mkp (NGI referentiepunt) niet meer ontsloten via de GRB-raadpleegdienst WMS GRB.

Geïmpacteerde webdienst

Op 6 juli 2017 werden enkele wijzigingen doorgevoerd aan de GRB-producten. De GRB-entiteiten Mkv (Meetkundig referentiepunt van het lokale verdichtingsnet) en Mkp (Meetkundig referentiepunt van het planimetrische geodetische net) verdwenen hierbij uit de GRB-producten GRBgis en GRBcad. 

Deze lagen verdwijnen nu ook uit de GRB-webdiensten. De WMS GRB is geïmpacteerd door deze wijziging. De andere GRB-webdiensten ondervinden geen wijzigingen hierdoor. De Mkv-punten blijven als historisch archief beschikbaar via de downloadtoepassing, de NGI-referentiepunten zijn te raadplegen via de website van het Nationaal Geografisch Instituut.

Meer informatie over de raadpleeg- en overdrachtdiensten van Informatie Vlaanderen vind je op de webpagina ‘Ons GIS-aanbod’

Deadline 12 maart 2018 

Indien je toepassingen gebruik maken van de lagen ‘GRB - MKV - lokaal referentiepunt’ en ‘GRB - MKP - NGI referentiepunt’ uit de GRB-raadpleegdienst WMS GRB heb je nog tot 12 maart 2018 de tijd om de nodige aanpassingen door te voeren.