Vul onze bevraging in over Geopunt Plug-ins

- toegevoegd door Informatie Vlaanderen
Geopunt logo

We ontwikkelden Geopunt Plug-ins voor gebruikers van de GIS-desktop. Om een beter zicht te krijgen op het gebruik van de Geopunt Plug-ins vragen we je om deze bevraging in te vullen. Dit kost je slechts een 10-tal minuten. Het helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren en te bepalen wat we in de toekomst nog moeten ontwikkelen.

We ontwikkelden Geopunt Plug-ins voor gebruikers van de GIS-desktop. Om een beter zicht te krijgen op het gebruik van de Geopunt Plug-ins vragen we je om deze bevraging in te vullen. Dit kost je slechts een 10-tal minuten. Het helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren en te bepalen wat we in de toekomst nog moeten ontwikkelen. Bedankt om een paar minuutjes vrij te maken om de vragenlijst in te vullen.

Wat zijn Geopunt Plug-ins? 

Met de Geopunt Plug-ins gebruik je verschillende Geopuntdiensten en -functionaliteiten rechtstreeks in jouw GIS-omgeving. Op die manier pas je Geopunt-mogelijkheden toe in eigen analyses zoals geolocation, het doorzoeken van de Geopunt-catalogus, het meteen toevoegen van kaartlagen, het tekenen van hoogteprofielen en het zoeken van percelen, adressen of POI's. 

Nog vragen? 

Als je vragen hebt over deze mail, neem je contact op met de Helpdesk Informatie Vlaanderen: tel. 09 276 15 00 of informatie.vlaanderen@vlaanderen.be