Actualiteit

Ik wil zelf een nieuwsbericht publiceren op Geopunt. Kan dat?

Iedereen kan nieuwsberichten laten publiceren op Geopunt. Enkel nieuwsberichten zonder commerciële doeleinden en relevant binnen de Geopunt-context zullen op Geopunt gepubliceerd worden. In geval van twijfel over de geschiktheid voor publicatie zal de eindredactie van Geopunt hierover uitsluitsel brengen.

Een nieuwsbericht kan aangeleverd worden door dit formulier in te vullen. Het Geopunt-team streeft ernaar om dit steeds binnen de twee werkdagen te publiceren.

Ik wil zelf een agenda-item publiceren op Geopunt. Kan dat?

Iedereen kan agendapunten laten publiceren op Geopunt. Enkel agendapunten zonder commerciële doeleinden en relevant binnen de Geopunt-context zullen op Geopunt gepubliceerd worden. Ook opleidingen en geo-evenementen georganiseerd door de private sector kunnen opgenomen worden in de agenda. In geval van twijfel over de geschiktheid voor publicatie zal de eindredactie van Geopunt hierover uitsluitsel brengen.

Een agenda-item kan aangeleverd worden door dit formulier in te vullen. Het Geopunt-team streeft ernaar om dit steeds binnen de twee werkdagen te publiceren.