Zelf bijdragen

Een nieuwsbericht toevoegen

Iedereen kan nieuwsberichten laten publiceren op Geopunt. Enkel nieuwsberichten zonder commerciële doeleinden en relevant binnen de Geopunt-context worden op Geopunt gepubliceerd. Bij twijfel over de geschiktheid voor publicatie beslist de eindredactie van Geopunt. 

Een nieuwsbericht dien je in door dit formulier in te vullen. Het Geopunt-team streeft ernaar om een nieuwsbericht binnen de twee werkdagen te publiceren. 


Een agendapunt toevoegen

Iedereen kan agendapunten laten publiceren op Geopunt. Enkel agendapunten zonder commerciële doeleinden en relevant binnen de Geopunt-context worden op Geopunt gepubliceerd. We nemen ook opleidingen en geo-evenementen op in de agenda die de private sector organiseert. In geval van twijfel over de geschiktheid voor publicatie beslist de eindredactie van Geopunt. 

Een agenda-item dien je in door dit formulier in te vullen. Het Geopunt-team streeft ernaar om een agenda-item binnen de twee werkdagen te publiceren.


Een dataset toevoegen

Je hebt een interessante dataset en wil dat anderen die makkelijk terugvinden? Publiceer de dataset in de Geopunt-catalogus.

Documenteer hiervoor de dataset aan de hand van metadata. Doe dit via het Geopunt-Metadatacenter of via een metadatacenter van een knooppuntpartner. Meer gedetailleerde info vind je in Voor experts onder het blok ‘Metadata’.


Een service toevoegen

Je hebt een interessante service en wil dat anderen die makkelijk terugvinden? Publiceer de service in de Geopunt-catalogus.

Documenteer de service aan de hand van metadata. Doe dit via het Geopunt-Metadatacenter of via een metadatacenter van een knooppuntpartner. Meer gedetailleerde info vind je in Voor experts onder het blok ‘Metadata’.

Een applicatie toevoegen

Je hebt een interessante toepassing en wil dat anderen die makkelijk terugvinden? Publiceer de toepassing in de Geopunt-catalogus.

Documenteer de toepassing aan de hand van dit formulier. Het Geopunt-team zorgt ervoor dat de applicatie wordt getoond in de catalogus.